onsdag 27 juni 2007

Bebbens rum....

Till alla er som blev oroliga att inte nytillskottet skulle få ett fint rum, kan jag nu meddela att jag idag varit och beställt tapet. Leverans senast fredag.... lite drygt en vecka kvar tills bebben skall flytta in (om han nu inte är lika tidsoptimistisk som sin far - isf har vi GOTT om tid på oss.... ungefär fram till jul).


bild: www.borastapeter.se

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Den där tapeten är så himla fin... inte förvånad att jag gillar den också!? *fniss* Jag ska ha molntyg i barnens lekrum har jag tänkt, moln är så söta och mysretro...

Villa Hemmet sa...

mimmi --> Valde mellan den och en pippi-inspirerad, där snackar vi retro. Kände att det får räcka att man klär barnen i 70-tal - de skall inte behöva bo i det också ;-)
Var sugen på den blå molntapeten, men har mååånga gröna saker redan (som stackarn får ärva fr storebror) :-D

Jannicke sa...

Jättefin tapet! Jag är ju ett stort fan av grönt också. :-D

Sanna sa...

Jättefin tapet! Jag kikade på blå molntapet till barnens lekrum, men valde vara praktisk... Vi ska ju ha det rummet så småningom som sovrum och av nån konstig anledning kan jag sätta kidsen i ett "molnrum", men vill inte själv ha det?! ;)

Lisa sa...

Den är ju jättefin!

Villa Hemmet sa...

sanna --> Den blå är så fin.... Vi skall bara sätta på en halv vägg (låter konstigt, bild kommer....). Har fått hem den o den är superfin :-D

lisa --> Tack :-D