onsdag 19 december 2007

Madonna eller inte madonna....?

Nej, funderingen gäller inte strut-tuttsmadonnan utan en lite mer nedtonad variant.

Jag har gått och smygfunderat på att starta min religiösa inredningsbana och tänkt lite på att införskaffa en madonna. Har ett litet bord med ett zinkhus som jag gärna vill ställa något fint i. Maken kallar i och för sig redan bordet för "altaret", så en madonna hade kanske t om trivts där? Tycker ändå att det känns lite konstigt eftersom jag inte uppfattar mig själv som särskilt troende.

Kan det vara så att "någon" blir arg om man samlar på sig en liten madonna ändå? Jag vågade inte riktigt riskera detta och dessutom var den lilla, lilla madonnan som jag spetsat in mig på slut.

Såååå, det fick bli en tavla på en ängel istället. En smygstart :-D


5 kommentarer:

Julia sa...

Så fin, kommer att passa ypperligt på "altaret" :D

Här är det maken som pyntar med kors och ikoner.....
Hmm, är lite sisådär inför det men men.

Kram kram

husnummer30 sa...

Inte tror jag att någon kan bli arg...det skulle vara en konstig reaktion tycker jag! Själv har jag tre små ikoner, ett kors och en liten Vishnufigur vid min säng...snacka om att blanda allt!

//Jill.

Jessica sa...

Precis så säger min man också om det fina fat jag arrangerat :o)
Jag köpte en madonna i betong för ett tag sedan och är så nöjd med den, mannen är dock inte lika förtjust i "altaret" som sagt.

Mia sa...

hoppas att du finner din madonna.. synd att den var slut på fridas. ängeltavlan var ju underbar fin! länkar dig, hoppas att det är ok! kram

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Åh sitter här och småler åt din religiösa inredningsbana.. :-) Jag har införskaffat några små "religiösa" detaljer, bland annat två små kors som pryder en vas ovanför vår öppna spis. Maken kallar också det för altaret men det är verkligen jättevackert. Annars har jag nog också änglar precis som du, i väntan på den rätta madonnan. De utstrålar ett sådant lugn!