Ni som fortfarande bakar/äter torrt och trist glutenfritt bröd - sluta med det! Gör som jag och bjud in Leila till din Kitchen Aid. Jag kör hennes recept rakt av men byter ut mot Sempers glutenfria mix. Blir kanon!
fredag 5 september 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
12 kommentarer:
OJ! Vilken bra ide! Den ska jag vidarebefodra till en tjej på jobbet...
Kram Veronica
Så det är så man gör!!!
Tack för inlägget och hoppas du får en skön helg!
kRAM tINA
Hej! Tittar in läskas av det goda, och hälsar trevlig helg!
Kram.
Det här såg smarrigt ut. Ska skaffa mig Lailas bok.
Kram Lotta
Ska också vidarebefodra det tipset till fler som jag känner :) Gott det såg ut!
Trevlig helg.
Kram Nilla
Det såg ju riktigt smaskigt ut.
Trevlig helg!
Kram
Men jag haaaaaar ingen kitchen iad..!!!!! Vill ha! Bra tips!
/C!
Skal prøve den jeg også:-)
Kram Pia
Hej! Det där ser riktigt smarrigt ut! Jag tycker att du gjorde en superfin dukning också, till skivan.
Kram/ Mimmi
Min pappa fyller år imorgon och jag ska ge honom hennes senaste bakbok i present. Förhoppningsvis så sätter han då igång och bakar och kommer förbi med så slipper man bekymra sig för sådant själv!! ;-=
Mums vad gott!
Tack för detta! Måste pröva, för hittills har jag knappt hittat något glutenfritt som varit gott:( Är ganska nybliven glutenallergiker...
Skicka en kommentar