måndag 8 september 2008

Oversized Polar´n och pyret..... **

Jag gillar verkligen Nova Star´s jeans. Det är mest fluffet nere vid fötterna jag är ute efter, gravidmudden i linningen kan jag skippa, been there - done that....
Tyvärr finns dessa inte riktigt i min storlek..... Vad göra? Jo, man köper ett par baggy Levi´s och fixar dit mudden själv. Resultatet blev ett par favvojeans som verkligen känns heta på en drygt trettioårig tvåbarnsmamma från landet. Om detta nu läses av trendkids med annan uppfattning - så please - låt mig leva kvar i min fantasi!
Tillägas bör att det är väldigt svårt att fotografera sina egna fötter/ben med lyckat resultat. Dessutom är jag nästan säker på att våra grannar, som såg mig göra detta, nu är sugna på att omyndigförklara mig. Paret är i övre medelåldern och har sannolikt ett måttligt bloggintresse . Fast man vet aldrig...... de kanske har bloggen www.grannemedvillahemmet.blogspot.com - *antecknar och ska undersöka saken*. Jag tror i och för sig att de redan började tvivla på min sinnesnärvaro när jag för någon vecka sedan dukade upp för fullt, piffade, fotograferade och sedan bara städade undan. De anser nog att jag har för lite att göra. Ack, så fel de har.....


** citat av Jea

10 kommentarer:

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

så fina... det blev jättebra... själv kör jag med gummisnodd på vriset och viker in dom:) tonårstipset:D
kram M

Anna sa...

Det var ju käckt! Jag o hemmets symaskin är inte riktigt överens...tror att jag bör investera i en ny.

Skorna har jag likadana! Grannar får stå ut med en hel del!!! ;-)

Pia sa...

De blev rigtig fine:-) Mine grannar er alle nærmere 70 år, og forstår inte als hvorfor man skal bruge penge på at købe ting til hjemmet eller sig selv....;-)he he:-)

Kram Pia

Skatan sa...

Men TACK! Förstår du vad jag längtar ur den här jäv... magresåren jag just nu spänner upp över kulan? Dina jeans andas coolhet i mina (hyfsat mogna!?) ögon - japp, så är det! Jag köper din idé rakt av. Tycker de blev häftiga. Således, strunta blankt i eventuella snorisars kommentarer ;-)

Heja kreativiteten...

Mys o Mirakel sa...

Jättesnyggt och kreativt! Tur att grannarna har något att prata om nu... ! ;-)

Nilla sa...

Det blev ju jättebra! Det är väl inte egentligen läge att säga att jag faktiskt stod igår och såg på ett par såna byxor som såg helt enkelt perfekta ut?

Grannarna har ju fått ett mycket intressantare liv på sistone! Tänk så mycket du förgyller deras vardag, nu har de något nytt att prata om igen på pensionärskaffet :D

Ha en bra dag!
Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Smart! Önskar jag var lika flink med symaskinen:)
Bruna converce har jag med! Har gått i mina ljusrosa foppa hela sommaren, men nu är det dags att damma fram tuffa converce ur skolådan:)

Susanne

Emmas Vita Hus sa...

Ha ha ha, fick mig ett gott skratt, känner igen det där med framdragandet av möbler och prylar, för att sedan med ett foto konstatera att; - jodå fint blev det, och sedan plocka i hop. *fniss*. Sedan har man ju fått undrande blickar från sambon emmelanåt. Förresten, jeansen blev grymma! Den som ändå kunde sy...Kramelikram!

Jea sa...

jag pratar nog för mycket:-D *skrattar nästan ihjäl mig* skulle jag anteckna? vad?
supercoola.

Sextiotalsvillan sa...

Ho hooo de blev ju kanonfina. Vilket bra tips. Har kanske ett par gamla jeans i mina gömmor jag måste testa detta på... Tack för tipset!

Kram Mia

ps. skrattade gott när jag för mitt inre såg dina grannar stå där bakom gardinerna och spana... "Bertil (??!), har du sett vad hon gör för dumheter nu igen..." *garv* :)