I första omgången lussebullar glömde jag helt att tillsätta socker, ni kan ju själv tänka er - inte ens fåglarna äter dem. Andra försöket - då hann jag precis sätta degen, sen skulle vi till sjukhuset med Sigge. Men skam den som ger sig. När jag väl kom hem till den degen hade den jäst i två dygn, jag rullade små stavar, gräddade och torkade dem till saffransskorpspinnar. Är det såhär man kommer på nya recept? Stackars Leila....
21 kommentarer:
Uppfinningsrikt! Hoppas de smakade :-)
Japp det är nog på det sättet det går till! ;-)
Underbar bild!!
Kram Sara
Hoppas de blev goda trots allt ;-)
Jag tycker att Leilas saffransskorpor var gudomligt goda, några finns ännu kvar i burken....
Kram Johanna
Jag har ett livsfarligt gott recept på saffransbullar med vit choklad i, om du vågar ge dig på bakningen en gång till..?
Lena
hi hi ja den du den slår väl det mesta i bakväg;)
kram M
Vilken fin skål på bilden, jag har varit på jakt efter såna i den stilen! Vart kan man köpa dem? Du har en väldigt inspirerande blogg! Kramis Sofie
Det är så både nya recept och bra historier kommer till... hoppas de smakade gott!
Så gott med saffran :) Mums!
Hoppas att de smakade ändå, gumman.
KRam Lallis
De SÅ iallafall kjempegode ut! Håper de var det også!
På sykehus? Ingenting alvorlig håper jeg?
Skam den som ger sig! Bra jobbat och hoppas att det smakade. Kram Eva Linnea
Mmmm, vad gott det lät :)
Ha en bra dag!
Kram Sandra
*haha* Det blir inte alltid som man tänkt sig! Men dina saffransskorpor ser jättegoda ut, jag är säker på att de är det trots att degen fick jäsa lite extra länge... :)
Kram Jenny
Haha....ibland så blir bara allt fel. Hoppas dina saffransskorpor smakade bra. De ser väldigt goda ut!
Haha, känner igen mig! Jag som annars är lite Leila när det gäller att baka, skyter!! Men när det kom till att baka lussebullar så skollade jag jästen men för varm mjölk, sen gick det åt skogen. Gav upp - tur att svärmor kom med tre stora påsar lussekatter i början utav veckan!
de ser goda ut ändå!
jag gillar att det snöar på din blogg, hur har du fått till det?!
Fick mig ett gott skratt...inte ens fåglarna äter dem!!!
Tänkte att jag ska prova att göra saffransskorpor!
Kram Sanna
De SER väldigt goda ut ialla fall!!
Hoppas Sigge mår bättre. Skorporna ser riktigt smarriga ut och ser att vi har likadana skålar ;-)
kram
Ibland kan det nog vara slumpen som gör att man kommer på nya recept.
Kram Anna
Tack för fnisset, det
kanske t.o.m. blev lite spritsmak?
Du är bakproffs det VET vi redan så försök inte vara ödmjuk och mänsklig nu...
kramkram
Skicka en kommentar