lördag 16 maj 2009

Kvällsaktiviteter....

Sigge är superladdad inför "Mesodifestivalen". Han har hört av sina kompisar att man äter chips, godis och dricker CocaCola. Mamman, som precis kommit igång med träningen, försöker erbjuda även andra alternativ*
Trevlig kväll på er, är den bokad framför tv´n?
*nej, det är inga muterade jättejordgubbar, utan det är smååå skålar :)

13 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Hihi, gulligt! Jaaa, risigt mår jag och kommer att bädda ner mig i soffan ikväll med lite godis och glass *stackars mig* medan maken går på födelsedagsparty.

kram Mia

Malin - I min trädgård sa...

Ja, jag tror det blir så... men det är ju så sent (säger en trött småbarnsmamma ;)). Men nu när du drog upp chips och cola så piggnar jag nog till!'

Kram M

Smått och gott hos Lina sa...

Ja ikväll ska Finland ta sin andra seger :-D Eller så inte... Få se hur det går, man vet ju aldrig nuförtiden. Gillar Sveriges bidrag väldigt mycket, så jag ska nog hålla tummarna för er också.

Gott med jordgubbar! Låter som ett bra alternativ till det andra :-) Även om det andra inte lät helt fel ;-)

Kram Lina

Brunkullan sa...

Hihi..jo man lär sig tidigt:)

Och själv ska jag vara bänkad med popcorn och ett glas rött! Jag är en schlagernörd, och älskar att sitta och hata alla dåliga låtar som länderna skickar..hihi!

I år tycker jag att de nordiska länderna (främst Norge!!) har de allra bästa låtarna, med några små uppstickare från balkanländerna.
Speciellt ett land jag inte minns nu (låten går ungefär.."balkan girls like to party, party..") som säkert kommer ligga högt på listorna i sommar:)

Susanne

Brunkullan sa...

Glömde Turkiet och Moldavien som också har rätt bra låtar!

Wilma sa...

Självklart ska här tittas på spektaklet!
Inte missat en enda final faktiskt sen "ABBA" vann på 70 talet, var en liten brutta då men fastnade direkt för all rolig musik.

Laddar med popcorn och morotskaka (låter konstigt ihop, men båda är ju sååå goda!)som just gräddas i ugnen!

// Wilma

Elin sa...

Hej vännen!

Söta Sigge, klart man äter godis och dricker dricka när det är melodifestival. Vi har också laddat med gooodis, gillar ALLA tillfällen som ges att krypa ner i soffan med lördagsmys.

ÅÅh, vad jag suktar efter dina tolixstolar. Stolar är min andra "last", förutom godis. Kan man få för många stolar?? *säg nej*

kraam e

Jeanette Hornbeck sa...

Jag trodde ostbollar var lite nyttigare, fick veta av träningsnarkomanen att det är de inte... Våra barn har slocknat, helt otroligt, måste till Skånes djurpark oftare.
Ha en trevlig kväll!
kram Jea

Stjärnor & Champagne sa...

Låter härligt. Hoppas att ni fick en härlig kväll med chips och allt.

Kram Anne

Vitt och Blått sa...

De ser riktigt mumsiga ut jordgubbarna! :) Lika gott som godis med jordgubbar, vindruvor och andra färska frukter! Vilken fiiiin grill ni har köpt! Min man fick en grill i födelsedagspresent förra året och det var innan jag också spanade in Leilas creamfärgade och de andra läckra färger som hon har på sina grillar. Vi har en Weber one touch gold som funkar superbra! Ha en skön söndag - kram E

♥ Fyra årstider sa...

Jag längtar efter att se en glimt av ditt utekök..du är en underbar inspiratör för mig.
Kram Lotta

Anci sa...

Det var roligt för det ser ju faktiskt ut att vara jättejordgubbar. Tur att du förklarade !

Kram

In my house sa...

ÅÅÅÅåå, sån bild... Grrrr, jag har blivit allergisk av jordgubbar på äldre dar,,, helt sjukt - det som är så gott =(

Kram j