tisdag 12 maj 2009

Machoinlägg....

Maken tyckte att det var på tiden att jag skrev ett riktigt inlägg, om riktigt viktiga saker. Så för hans skull och för hans tuffa, smygläsande kompisars skull visar jag nu Villa Hemmet´s (läs: makens) nya grill från Sommarboden.
För er som inte känner er riktigt uppdaterade kan jag berätta att det är en kopparfärgad Weber Genesis. Det blev inget med Leilas läckra cremefärgade klotgrill. Fast denna passar in fint den med, jag gillar att den matchar huset. Detta tror jag iof inte maken hade som prio 1. Men man vet aldrig :)
Nu är jag i full gång med att planera bygge av utekök. Det blir inget avancerat, en bänk med lite förvaring och avställning. Eftersom grillen har en gasolplatta vid sidan kan vi faktiskt fixa en hel del av sommarens matlagning ute. Jag läängtar!

20 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Ja ibland måste de väl också få bestämma :) Man bor ju trots allt ihop och är det nåt de önskar får man väl tillgodose det också emellanåt. De är rätt snälla ändå som står ut med alla inredningstokiga ideér vi tjejer har. Dessutom tar de ju aldrig slut.. hjääälp haha :)

Kram Josefin

home by lina sa...

Fin grill, förstår att det var viktigt med ett "riktigt" inlägg =)
Ja, nu väntar vi på den riktiga värmen så att man kan få avnjuta många grillningar!! Ha det gott! Lina

Camillas nya hem sa...

Hahaha, underbart skrivet! :)

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...ja klart maken måste få vara med om ett RIKTIGT INLÄGG = )!!! Kan ingenting om grillar, har själv bara en vanlig grill med lock, inget märkvärdigt alls. Ser däremot fram emot ditt utekök sen = ).

Ha det bra!
Kram L-L

Hanna sa...

Så fina saker du visar!
Hanna

Ett hus i vitt sa...

Ohh vilken grill! Kom igen nu då matcho-polarna, ni får väl kommentera också ;-).Och perfekt att den matchar huset tycker vi :-). Åh vill se uteköket nuuu. Kram, Anette

Stora och små drömmar sa...

ja ibland kan man låta dom bestämma så blir dom mer tillmötesgående på andra saker. Min gubbe håller på att bygga jätte garage så jag kan få igenom en hel del nu hihi
Vi har precis invigt vårat utekök idag ja det ser lite mer ut som en bar men det fungerar bra har i nu läget bara en elgrill men en gasolgrill skall inhandlas nått av det närmsta åren hihi

Hemmabloggaren sa...

Waaaaaoooooo macho verkligen! Och snygg - allt i ett.
:D

Bella sa...

Vilken mysig blogg du, hittade hit av en slump och fastnade, alltid kul att hitta nya fina bloggar.

Har precis köpt hus och vad det gäller grillinköp har jag inte så mycket att säga till om, det är min käre sambos område...Får hålla mig inne och piffa istället :)

Ha en trelig kväll!

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

:-D ska meddela smygisen här:-D
det är toppena tt det är enkelt och grilla med gasol och det luktar sen förra gången så man missar inte mycket, kol är ju dessutom inte så nyttigt.
kramkram Jea

Engelska Villan sa...

Ojoj, en riktig Rolls Roys! Nu måste han vara otroligt nöjd och tillfreds med tillvaron :)
Men du får ju komplettera med uteköket, så då slår ni väl två flugor i en smäll :) Hoppas det blir en fin sommar, så att du kan laga massor av mat där!
Kram Anna

Anonym sa...

Äntligen något läsvärt på den här bloggen. Kul att ni i de östra kommundelarna också vaknat till för gasolens fördelar. Dessutom dubbel glädje att pengarna hamnade i rätt ficka...

Tulipa sa...

Vilken grill!
Vilken man hade inte velat ha en sådan!
Tror nog att det blir mycket läckert lagat på den!

Kram Mariette

Peter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Peter sa...

Jättefin grill, snygg! Nyfiken på hur mycket gasol och öl per timme det går åt :-)

Jenny sa...

Hej!
Hälsa maken att grillen är supersnygg!!
Där kommer han trolla fram riktigt goda grillmiddagar till sin fru i sommar, eller hur;)

Ha en bra onsdag,
Kram Jenny

M. Jönsson sa...

En grill är så mycket mer än ett ställe att tillreda sin T-benstek. Grillen är i mångt och mycket en förlängning av din personlighet och dina värderingar. Viktigt att också att låta världen får veta.
I ert fall har ni och med förvärvandet av denna state of the art-artefakt alla förutsättningar. Ni behöver dock bygga ett podium; förslagsvis i betong eller annat kraftfullt och beständigt material. Höjden bör vara i paritet med taknocken. DÄR skall grillningen ske, och min erfarenhet är att den bästa effekten uppnås om du dessutom instruerar din make att grilla naken. Sedan råder det inte längre någon tvekan i grannskapet om var "The Big Kahuna" residerar. DET, min vän, är kultur.

Inredningsgalen sa...

Här skall grillas ser jag! Själv gillar jag på våran söta lilla klotgrill ifrån Ikea. Gott men jobbigt att rengöra galler tycker jag, gillar bättre när vi blir bjudna på grillat hemma hos mamma pappas!!!

Drømmefangeren sa...

For en fin grill:) vi har en weber vi og og jeg eelsker den...

Fridas gård sa...

Det här vågar jag inte visa för min man, då får han vatten på sin kvarn! Jag vill INTE ha en gasolgrill - men hans tjat är massivt, värre än något av barnen så det är nog en tidsfråga innan jag kapitulerar. Mitt sista argument är att vi inte har råd efter semestern - får se hur länge det håller...;)!! Får väl kanske dock avsluta med att gratulera till den goda matchningen av huset..;)!
kram Therese