lördag 27 juni 2009

Lite här och lite där....

Jag får inget riktigt gjort. Det småfixas lite på en sak, pillas lite med nästa och i huvudet planerar jag samtidigt för ett tredje projekt. Ont om idéer har jag iallafall inte och det är ju skönt :)
Igår var Jea och jag på utflykt i Höganäs - "Butiken" hade loppis på sin gård med finfina saker. Med händerna fulla av fyndpåsar åkte vi sedan vidare för en liten bloggträff hemma hos supertrevliga Jenny. Planen var att vi även skulle träffa Lena där, men henne missade vi tyvärr precis. Tänk vad festligt att man lär känna människor via nätet, med samma intressen, och sen när man ses så pratas det på som om man känt varandra i evigheter. Kuligt! Nästa gång får ni komma till oss, brudar!
Nu skall mannen natta barn och jag skall slösurfa runt lite på blocket - wish me luck :)

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Här duttas det lite grann också...
Länge sedan man var på Loppis och Blocket...


Kram Maud

Lilla huset på prärien sa...

Hmm... sådär känner jag också. Ja, du såg ju mitt uterum. Det hade ju varit bra att få liiiite målat i alla fall. Eller fixat. Nåja. Idag har jag haft en toppendag också - vi var på Glimmingehus, 10 000 riddarnas dag. Gud så trevligt och mysigt det var! Barnen bara älskade det!

Men med andra ord... inredningsmässigt blev det ingenting fixat idag heller ;) Imorgon kanske...

Kram Jenny

P.S. Vet du - din blogg har fått en helt annan dimension nu när jag träffat dig *ler* D.S.

Stora och små drömmar sa...

ja det är lika dant här hemma ha en undrebar dag kram jessica

In my house sa...

Hej hej...... Ooohhh, va glad jag blev för din snälla kommentar!!!! Jag har såna vita lampor som du efterlyser här under,,, hade turen att hitta dom på IKEA´s fyndavdelning för typ 90kr st =) =) Riktig tur!!!!!


Tack snälla igen kraaaaam j