tisdag 18 augusti 2009

Ordning och rutiner igen....

Jobb och dagis är i full gång. Ganska skönt att komma in i vardagen igen.
Denna termin skall vi satsa på ordning och reda. Förvaring som är praktisk och underlättar. Vår glasveranda är första anhalten när man kommer hit. Här står nu plåtskåpet och väntar på att fyllas med gummistövlar och andra nödvändigheter :)

15 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Smart, alltid snyggare när man slipper se alla skor o kläder.Vi har likadant här hemma. Någon kommentarade att de tyckte att våran hall inte såg välkomnande ut. Men jag håller den hellre avskalat och rent än att ha för mycket framme!
Smaken är som baken!

Lilla huset på prärien sa...

Smart... jag kanske skulle flytta upp mitt till hallen jag också *funderar*. Det hade ju passat perfekt där uppe. Får bearbeta mannen lite :)

Kramen J

Smultron och Nyckelpigor sa...

Gaah! Jag är så avundsjuk på dig som har de fiiiina skåpen.

Kram Annica

Betongängeln sa...

hmmm - det där skåpet skulle jag vilja ha i hallen - suck - håll i det:-)
kram
annelie

Stora och små drömmar sa...

å ett sånt där plåtskåp skulle vara perfekt i vår hall, för där finns det saker som man bra gärna skulle vilja stoppa undan hjälmar, kofter jacker skor till tusen mm.
Å allt måste ju finnas lätt och tillgängligt. Imorgon börjar allvaret för en av oss iallafall då dottra börjar skolan vi andra börjar på måndag, hoppas du har en bra dag kram jessica

rosenskära sa...

Hur VÅGAR du bara?! Skriva ordet "glasveranda" i samma mening som du skriver ordet plåtskåp!!! Nädå jag är inte alls avundsjuk, kom hit så får du dig en feting!

Kram
L

Ardisia sa...

Sicket fint skåp!
Håller med dig, att ha ordning och redo är viktigt, Skapar sinnesro till och med :)

Ha det bäst! Kram Ardisia

DDR Dennis sa...

Varför möts man inte av grillen när man kommer in, nu när det är höst?? Jag är inte säker på att du är värdig att ha en Weber Coppertone.

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Vad smart att ställa skåpet för förvaring av kläder. Här har det bara rusat på i 2 dagar nu..önskar jag hade semester igen.
Kram Lotta

Fridas gård sa...

Visst är det skönt??! Barnen börjar i skolan i morgon men snart bär det iväg till riktiga värmen en vecka för gemensam semester, jag har mest tittat på när mannen och barnen varit lediga...;)!
kram Therese

Annas skattkammare sa...

Jättefins plåtskåp! Att det underlättar för ordning är ju också ett plus! ;)
Kram /Anna

Useful Art sa...

Hejsan!
Ser fint ut, härligt med ordning och reda, sånt gillar jag. Kan ju vara riktigt snyggt med förvaring också!

/Sara

VITA NYANSER sa...

Perfekt med det där skåpet, det sväljer ju en hel del saker! Vad det var kul att kolla in här, jag har missat många inlägg, jag har haft en underbar stund här, du visar så mycket fint!!!

Kram L-L

Pingla sa...

Vilken fin blogg du har. Snubblade hit från "everyday molly".

Har mailat dig ang 616 Barnyard.

Tina sa...

Heisann!
Har du en butikk som heter blacknwhite? Har dere små bokstaver der? (5cm høye) Jeg holder på å planlegge en kalender og trenger disse bokstavene: KALENDER, kan du hjelpe meg med det?
Send meg gjeren mail på rbrtina@gmail.com
Klæm Tina