tisdag 18 maj 2010

Sparris....

Finns det något godare?
Försiktigt kokt med en klick smör och lite salt, grillad eller snabbt upphettad i en panna *slurp*.

8 kommentarer:

Théa & Linnéa sa...

MUMS!
Önskar min köksodling var färdig så jag kunde plantera en drös... Må så gott
ett tips är att lägga dem med olivolja, vitlök och salt i folie på grillen...
/Karin

Jeanette sa...

Åh det är så gott! Vi åt faktiskt det i går tillsammans med grillad kycklingfileèr.

Graadskan sa...

Jag gillar också sparris! Dessvärre gör inte min man det, så det förekommer inte så ofta i det Graadska köket...

Kram Camilla

dagliga smulor sa...

ljuvligt gott,slurp !

Tina sa...

Ja det är ljuvligt gott, älskar majskolvar med snör o salt på också! ♥

Vitt och Blått sa...

Älskar!!! Mums!
Kram E

Moa sa...

Grillad serranolindad sparris, med balsamvinäger och ruccolasallad.. Gott det me!

Annas skattkammare sa...

ja det låter mums! =) var längesen, det får det bli snart.
Kram /Anna