torsdag 25 september 2008

Efterlysning....

Vissa saker borde man köpt första gången man såg dem.
Ibland blir jag bara så retligt vettig och vill ha ett användningsområde för prylen innan den får följa med hem. Sen ska jag villigt erkänna att en del inköp kanske skulle kunnat vara lite mer genomtänkta....

Det finns främst ett föremål som jag verkligen ångrar att jag inte la vantarna på när det väl gick. Det är en quilt från GreenGate (se bild). Älskade den från första stund, men visste inte riktigt var den "behövdes". Nu vet jag det perfekta stället och givetvis finns den inte att få tag i längre. Jag har suktat tillräckligt nu och blickar ut över cyberspace med bedjande ögon och hoppas, hoppas att kanske någon vänlig själ har en liggandes eller kanske vet var jag kan få tag i en? Hör av er, please - villahemmet@hotmail.com

Finns det någon pinal som du ångrar att du inte gjorde till din när du hade chans? *inte föööör sorgliga historier, tack* :D

Bilden har jag fått låna av hyggliga mimmi som avundsvärt har ett praktexemplar i sin makt :D

17 kommentarer:

Milla S sa...

Just nu grämer jag mig över en "kristallampa" (enklare rund taklampa med prismor)från Ikea som inte verkar finnas kvar på denna jord phuuu VARFÖR????? Preciiiis när jag visste var den skulle hänga!!

Hem och Lycka sa...

Förstår att du suktar, hoppas nån vänlig själ har den och kan förbarma sig över dig..

Själv går jag och gnisslar tänder och är lite småsur på min man. Vi skulle ha köpt Barometer till sängborden för länge sen men min man tyckte "äääsch, vi tar det nån annan gång" och så gick månaderna. Och vad tror du nu - jo, de har utgått och finns vare sig på Bäckebol eller Kållered här nere! *snyft*.. kram!

Gårdsromantik sa...

Ja det är mycket det. Mest är det saker som jag haft i affären och inte unnat mig - tänkt att de går att ta hem fler och så tar de slut hos leverantören...minns speciellt en urläcker utsirad guldspegel.

Kram Maud

Pia sa...

Har undersøgt lidt, og inte hittat det i Danmark heller, tyvärr:-( MEN - du kan kontakte Greengate og høre, hvilke forhandlere de har solgt quilten til i sin tid, og kontakte dem - måske er der nogen, der her en ekstra quilt tilbaka?

Kram Pia

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Jag har faktiskt samma "problem" som hem och lycka, men jag får skylla mig själv. Ångrar att jag inte köpt barometer lampan.

Har mailat dig om täcket.

Kram

allt o inget med jeanette sa...

Jag har samma problem...
Ett fint lågt träfat från Ikea - längesen..
Fin blommig kruka från Indiska..
Listan kan bli låång, snyft!!

Trevlig helg!!

Jeanette

Fröken Fräken sa...

Oj, jag är rädd att det finns massor av saker som jag har ångrat att jag inte köpte när jag hade chansen. Ibland har det rört sig om ren dumsnålhet, oftast har det inte varit några dyra saker men jag har ändå övertalat mig att det var ett onödigt köp. Sedan finns det som man inte hade möjlighet att köpa, som betongbokstäverna IKEA hade för ett par år sedan. Men de håller jag på och försöker samla på mig loppisvägen.

Och jag vet, visst måste man bara åka till Gotland och bo på det där stället? Det är ju inte bara inredningen som är smakfull utan själva huset också!

Jea sa...

Jag älskar ocskå det täcket. Hoppas du får tag på det.
Kan inte komma på något just nu förutom att vi blev blåsta på en auktion på en servis som jag ropade in, efteråt sa de att det var ett högre förhandsbud. Borde ha stått på mig.
Kramkram Jea

Hem och Lycka sa...

Tack, vad söt du är! Vi skulle ha köpt lamporna till bröllopsdagen nästa vecka men det blev nåt annat som spräckte budgeten rejält så det får nog inte bli någon Barometer ändå.. Tusen tack ändå för att du tänkte på mig! kram!

Hem och Lycka sa...

Skrev nog lite otydligt, vi köpte nåt annat till oss istället i b-present som var dyrare än de två lamporna så det var självförvållat ;-) B-dagen är på tisdag. Men ändå skönt att den inte fanns i Malmö heller på sätt och vis då. Märkligt av Ikea att dra in på saker som säljer bra! :-o Trevlig helg, kram

Anna sa...

JA det täcket är så fint.... Letar också med ljus o lykta efter ett sådant, eller ett snarlikt.

Ja många gånger har jag svurit över att jag varit dumsnål...men jag har försökt förtränga det mesta. Hoppas du hittar ett täcke, eller två (så kan jag köpa det andra! ;-))

KRam

Pernilla/ Ockra villan sa...

Hejsan..

Känner väl igen mig i att man ibland är lite dum snål.. Men kanske Lina redan hjälpt dig. Annars så är jag nästan säkert på att det går att få tag på här i vårt LAnd.. Hör av dig i så fall...
klart du ska ha det täcket, så det så.

Ha en skön helg
Kram Pernilla

lottens vita och gröna sa...

håller med dig den är riktigt fin, och förstår dig, missade buda på en liten pinnsoffa som jag såg på auktionshuset...tänkte att var ska den stå, sen kom jag på den perfekta platsen! då var den utbudat, såklart till ett vrakpris, snyft!!!
varmkram lotten

Villa Hemmet sa...

Vad snälla alla är med tips! Har fått ett par kanonförslag som skall följas upp :D

Trevlig helg på er och kram o tack!

Vaniljdröm sa...

Åhhh, fint täcke!
Själv grämer jag mig över att de där söta små zinkhusen inte går att hitta någonstans längre.....

Betty sa...

Så vackert o det där fönstret skulle man ju lätta kunna bli vid.
Känner verkligen igen mig i ditt dilemma hoppas bara att man lär sig tills nästa gång.
Kramar från Betty !

Mi :) sa...

Hihi, jeg må le litt, for jeg har gått i hele sommer og angret meg på at jegi kke kjøpte noen superfine Green Gate latte-kopper. Jeg har lett OVERALT etter dem, ingen kan bestille dem til meg og ingen får dem igjen ;)
Lykken er derfor fullkommen her akkurat nå siden jeg akkurat har fått bestilt dem (pluss en masse annet fint!)fra en fantastisk fin svensk nettbutikk, Elsas Hem :)

Noen ganger har historien en lykkelig slutt ;)

Ha en fin kveld ;)

Mi♥