söndag 24 maj 2009

Massor av inspiration....

Efter en heldag i Köpenhamn´s underbara inredningsaffärer är jag fulladdad med inspiration och kraft. Massor av pasteller och Greengate överallt, men som ni ser ovan blev det inte så mycket färg för min del :)
Favoritbutiker är helt klart Notre Dame och Plint, men även Grönlykke och Pink ligger högt på listan. En del fynd följde med hem, precis lagom många!

17 kommentarer:

Beas sa...

Finns det någon inredningsbutik som man verkligen inte BÖR missa?

Fundrar Bea som ska dit i sommar

Fröken Fräken sa...

Köpenhamn, så skoj! Jag har också svårt för det där med pasteller i praktiken. Men funderar just på om man skulle våga sig på ett par gröna kuddar till sovrummet? Mycket äventyrligt ;-)

Anonym sa...

Vilka fina tvättklämmor! Jättesnygga!

VITA NYANSER sa...

Vilka fina klämmor och snöre. Vad härligt att bara få massa inspiration. Jag är precis likadan, går och kikar på allt pasteller och greengate och njuter, men hem kommer jag gärna med helt neutrala saker = ).

Ha det bra!
Kram L-L

Enji sa...

Sicka fina tvättklämmor. Så små ting som kan förgylla.

Helena sa...

Hej! Kul med inspiration, ska lägga de butikerna på minnet till nästa gång jag åker till Köpenhamn! Ha en skön söndag. Kram Helena

Hem och Lycka sa...

I sommar blir det Sthlm i samband med Formex men hoppas på Cph till hösten/julen så jag sparar dina köptips. Fina inköp!

kram Mia

Anneli sa...

ska åka dit i sommar har vi tänkt...suck, spara mycket pengar till dess kan jag tro...
kram
annelie

Stämningsfullt sa...

Härligt! hoppas på att kanske åka dit en sväng till sensommaren....
Kram!

Mrs M sa...

Å vad kul! Fina saker du shoppade, blir så sugen på en danmarksresa nu, men jag är tveksam om min familj skulle hänga med i samma tempo som gänget förra året *haha*
Kram/ Mimmi

Bo med Lena sa...

Jeg liker også Notre Dam veldig godt! Og om ca en uke skal jeg dit;))

johanna sa...

Hej
Har oxå vart där i helgen , synd att vi inte sprang på varandra=(
Visst är det svårt o veta vilken nivå man ska ha på bloggen...det var mycket därför jag hade minipaus, kände att jag var tvungen o fundera ut hur jag ville lägga mig....Jättesvårt att hålla en bra balans,
Kraaaaaam

Tina sa...

fint og harmonisk bildet. Flink! i dag fant jeg en slik trommel som du bruker som bord i hagen. Takk for tipset, er så morsomt med denne bloggverden altså... :)

n o r d i n g å r d e n sa...

mmm så mycket fina och inbjudande inlägg .... ja, i Köpenhamn är det svårt att komma tomhänt hem, På Notre Dame finns ngt för alla.... Mari.

EN INREDOHOLIC sa...

Ja just det notre dam är ju sååå bra!!

Önskar dig en fin dag, kram Jannice

Jeanette Hornbeck sa...

För mig ÄR du svart-vit. Om ni ska ha färg passar det dig mycket bättre med starka färger än pasteller.
Var du på Ledreborg också?
kram,
Jea

Ett hus i vitt sa...

Åh nej inte alls avis ;-). Jag skulle ha varit i Skåne o Danmark i veckan jag med... Men mamma blev sjuk så det är inte mycket man kan göra... Det blir säkert en annan gång! Fina saker du har shoppat :-). Kram, Anette