lördag 15 augusti 2009

Höst....?

Sista semesterdagen är avverkad.
Fast att det inte blev jättemycket sol och bad denna sommaren så längtar jag ändå lite efter hösten. Sköna varma koftor, varm choklad och tända ljus.... Påminn mig om dessa tankar tredje veckan in i oktober när det har regnat och varit grått aaalldeles för länge :D

12 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jag hade gärna haft lite vackert väder några veckor till för jag tycker alltid att hösten blir sååååå himla lång! Tänder ljus gör jag ju redan... på kvällarna :)

Kram Jenny

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Konstigt nog längtar man till alla årstider.. Och nu att tända ljus och en filt uppkrupen i soffan med en härlig film...
Kraaam Linda

Maries Pyssel och Jul sa...

Visst är hösten härlig med sina vackra färger!

Vitt och Blått sa...

Brr, idag har det inte varit speciellt kallt och det känns att det är lite höst i luften! Men i solen har det varit riktigt skönt! Var 13 C i morse bara.. Jag vill ha en längre sommar!! :) Ha en trevlig helg - kram E

Zun sa...

Men du, jag längtar, längtar, längtar efter kyliga höstkvällar när man får krypa upp i soffan med en kopp te, invirad i en mysig kofta eller en skön pläd och njuta av mörkret och levande ljus efter en promenad i den lättandade höstluften. Jag kan återkomma i oktober och påminna dig ;-)

Tack för alla fina inspirationsbilder och länkar på lampor, nu ska jag klicka mig vidare och drömma.....

/Zun

Smått och gott hos Lina sa...

Jo, håller väl med dig lite. Men problemet är för mig inte hösten, det är det att det är såååå långt till våren. Jaja, alla årstider har ju sina fördelar :-) Men jag föredrar nog vår och sommar.

Kramar Lina

Annas skattkammare sa...

Ja det känns lite vemodigt, det har ju gått så fort!
Trevlig söndagkväll
Kram /Anna

Skrot och Skruv sa...

Här kokar jag av värmeslag nu när vädret just slagit om igen och blivit varmt... men det är inte soligt utan bara varmt. Pust! Jag ser fram emot att få gå långpromenader och prassla i alla färgglada löv för att sen dricka varmchoklad under en filt i soffan.

Kram Annica

Aratorps Lena sa...

Ja, hösten närmar sig. I går gjorde jag härligt potatismos igen och gryta med morötter och palsternacka. Det betyder höst... Om det slutar regna är detta en härlig tid. Kram!

rosenskära sa...

Hejdu,

jag är en sån där "uppochner och svartellervitt"-person med ganska många svarta fläckar. Naturligtvis ger det avtryck i bloggen men jag försöker lära mig att låta saker ha sin gång. Sommartid är väl kanske helt enkelt inte bloggartid för mig, då får det väl vara så?!

Att hösten närmar sig går väl inte att förhindra. Igår njöt jag av dignande rönnbärsklasar, sländor och fjärilar och rodnande äpplen under min långa promenad, men jag ska inte sticka under stol med att jag gärna skulle ha några lååånga dagar på stranden kvar...

Kram
Lena

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej vännen!

Vilken mysig bild!!
Ja, jag håller med dig - i allt. Man längtar nu efter mys och sen får man väl nog av det också ;-) :-D. Men hösten är ändå heeelt underbar! Helt klart den bästa årstiden enligt mig!

Hoppas att allt är bra med dig och familjen!

Kramar

mammigranten sa...

Här är det fortfarande högsommarvärme och 3 veckor kvar tills skolan börjar!
Men jag fick för mig att hösten kommit hit enbart för att många bloggare i Sverige skriver att hösten är runt knuten...
Knas!

Kram